Daniel Johansson

 Mitt namn är Daniel Johansson och är född den 8 februari 1984 i Lidköping på Lidköpings sjukhus BB.

Jag är kille på 29 år och som är en glad och trevlig kille som gillar att ta det lugnt och bry mig om folk och då speciellt så bryr jag mig väldigt mycket om min underbara flickvän Anna Karlsson som jag träffade under sommaren 2007 genom hennes underbara lilla syster Annica Karlsson. Jag och Anna blev tillsammans i december 2007 efter att ha träffats i några månader och som man trivdes bra med.

Jag bodde tidigare tre mil utanför Lidköping i ett litet samhälle som heter Tun och som ligger ca 1 km från F7 Såtenäs där jag bodde ända fram tills februari 2007 då jag flyttade ner till Ulricehamn där jag skaffade min första egna lägenhet. Lägenheten var en 2a på 54m² och som låg nästan mitt inne i Ulricehamn och jag skaffade den då jag hade fått ett jobb åt en åkare utanför Ulricehamn och sen för att jag hade en flickvän som bodde där så man ville ha lite närmare till varandra. Tyvärr så höll inte det förhållandet så länge till och det tog slut i juni 2007 men jag bodde kvar i Ulricehamn då man hade jobb som man trivdes kanon med. Efter att jag träffade Anna Karlsson så bodde man kvar i lägenheten tills man hittade ett litet hus på 96m² med tomt på 2500m² ute i Rånnaväg där man bodde ca 1 år innan man flyttade pga att det inte fungerade med grannarna som klagade på minsta lilla och att dom trodde att dom kunde bestämma vad man fick och inte fick göra. Då valde man att flytta in till Borås där man bor i lägenhet tillsammans med tjejen.

Mina intressen är ju så självklart min flickvän och sen är det kompisar, lyssna på musik, se på filmer, bilar, radiostyrda bilar, modellbyggen och så självklart data och med dator så är det att spela och så fixa med hemsida och ha kontakt med folk runt om.

Mitt stora intresse av dator fick jag efter att min mor skaffade familjens första dator som var en gammal Atari som man hade till spel till största delen men även till lite skrivande men det var inte så mycket. Men efter ett tag så skaffade familjen en IBM som vi hade mer till program att skriva men vi använde den även till spel och musik. Jag skaffade min första dator när jag var 15år och då skaffade jag en Packard Bell som var en färdig dator som jag hade mest till spel och även skolarbeten men den hade jag i ett eller två år innan jag skaffade en ny som man hade en som byggde ihop till det man ville ha och så för att få lite bättre prestanda. Den uppdaterade jag då och då med lite nyare och bättre prestanda innan det var dags att bygga en helt ny dator med ännu bättre prestanda och större utrymme. Men efter att jag började jobba och låg ute under veckorna så kände jag att jag behövde ha en bärbar dator så jag kunde se på film och fixa hemsida under tiden som man hade rast eller när man stod och väntade på vad man skulle göra men jag hade även till att kunna lyssna på ljudböcker. Jag köpte en begagnad bärbar dator nere i Växjö 2003 efter att jag hade jobbat ett par månader och det var en Dell och den hade jag ett par år innan den började gå sönder i fästen till skärmen och då bestämde jag mig för att satsa på en helt ny bärbar dator och jag bestämde mig för att köpa en Acer Aspire 5024 som jag köpte i en affär  Lidköping och den köpte jag mellan jul och nyår 2005. Till datorerna har jag 4st externa hårddiskar och en extern DVD-brännare men sen har jag även webbkamera och en multiskrivare med både fax, kopiator, skanner och skrivare men sen har jag även en digital kamera men ska nog skaffa en bättre kamera lite längre fram.

Vad det gäller mina modellbyggen så har jag byggt flygplan men det har man slutat med och jag började istället gå över på lite större saker och då bygger jag gärna lastbilar.

Jag håller även på lite med radiostyrda bilar och jag köpte en HPI Sprint 2 som jag köpte hos RC-Webshop och som är en 1/10 bil och den är lite modifierad med kraftigare motor och option parts och jag har tre uppsättningar av däck och det är vanliga racing däck men och sen har jag även vanliga slicks däck som dom har till drifting men sen har jag rena drifting däck och fälgar som jag beställde via Procar utanför Veddige då dom säljer saker från en japansk firma som är specialiserat på drifting inom radiostyrda bilar. I kaross har jag en salena kaross som var med när jag köpte bilen men sen köpte jag en Nissan Skyline kaross som jag lackerade själv med hjälp av airbrush spruta som jag har och bilen är lackerad med blått och silver och även lite själv lysande färg.. Jag köpte den bilen då jag ville lära mig att drifta då jag har sett många filmer om det och det verkade så kul med det. Så det blev då att man skaffade bilen och började att köra lite men har inte lärt mig än att kunna drifta med den ordentligt då det är väldigt svårt har precis börjat att lära mig lite hur man ställer upp bilen men jag säger till er som är intresserad av det att det är väldigt svårt att lära sig att drifta bra med radiostyrd men träning ger färdighet. Ska försöka att få in ett par bilder på bilen någon dag.

När det rör sig om musik så lyssnar jag på det mesta men mest lyssnar jag på trance och jag är själv men annars lyssnar jag på många olika artister som Eddie medusa, Erotik, Kenneth & Knutters m.m.

På film sidan så ser jag det mesta men helst ser jag på action, rysare och skräck och thrillers

Jag gillar även att va ut med kusten och har drömmar om att ha en stor husvagn och båt så man kan va ute med kusten och resa runt mer.

Jag är en person som inte röker, snusar eller dricker och det enda med alkohol som jag dricker är stark cider någon enstaka gång men det är långt mellan dom gångerna.

 

Skolgången gick jag hemma i tun på förskola och så skolan 1an till 6an och då var vi ca 24st elever i klassen och jag gick ur där 1997 och sen efter 6an så fick man välja Grästorp eller Lidköping och jag valde Grästorp för jag kände några där. Sen hade jag ett par kompisar från Tun som skulle gå där också och sen valde jag det för det var närmare till skolan och så att det var en mindre skola än i Lidköping. Jag trivdes bra i skolan i Grästorp även om jag tyckte emellan att klassen var lite stor för vi var ca 28st i klassen då men det gick bra för man hade bra kompisar i klassen. jag gick 7an till 9an i Grästorp på Centralskolan där och där gick jag ur 2000. Efter att jag slutade nian så började jag på Lagmans gymnasiet i Vara på Fordon med inriktning transport och där var vi 16st till början men sen hoppade vissa av men samtidigt kom det in några andra till början men en del hoppade av var efter och det sista var vi bara 13st som tog studenten och då var vi 12 killar och en tjej i klassen vi tog studenten juni 2003.